Alla inlägg den 7 april 2009

Av GladaKatarina - 7 april 2009 20:47


Tåget kär förbi ett stort fält energiskog; salix. Konstigt det ser ut... grönt?


*slår handflatan i pannan och skrattar åt min kvarvarande vinterdumblindhet*


LÖVSPRICKNING!!!! :-D :-D :-D


Av GladaKatarina - 7 april 2009 20:17


Med risk för att låta lite skrytsam (har ju säääkert aldrig hänt förut. ;-/ ) är jag för närvarande lite jagad. Vet att om man yppar sådant, så går det upp i rök. Det vore bra.


Ett ex bad om mitt nummer. Ett annat ex har numret kvar, sms:ar och frågar om han får ringa. En tredje som jag en gång var hett förälskad i har nu frågat efter mig tre gånger på kort tid.


Så dags. Mwahahahaha. ;-) Sen't skall syndarna vakna! Äsch, det är nog snarare våren som spökar. Och känslorna skall minsann hålla mer än över våren för att imponera på mig. Basta! Hämnd behövs inte, man får upprättelse förr eller senare.


Stygga Gladan polerar vidare på sin Blåkullakvast. ;-)


Av GladaKatarina - 7 april 2009 06:47


Nåja, engelskt restaurangbesök var planerat. Visst hade jag räknat med att det hela skulle bli ganska lite på engelska. Men vi hade kanske trott att vi skulle få en servitris som kunde engelska, eftersom jag hade sagt till om det. Tjejen var på cirka 22 år och frågade var man kunde anmäla sig till engelskkursen. ;-) Men liiiite engelska blev det - lobster soup - och mycket trivsel! Inte dumt en måndagskväll!


En kanongrupp är den engelskkursen. Kommer att sakna dem djupt under sommaren! Hade gärna hållt kurser på sommaren med... Man skulle kanske fråga runt bland Ystads restaurangpersonal? BBC skall ju komma tillbaka, engelskan behövs. :-)


Fick ett rejält påskägg och fyra trisslotter! En av kursdeltagare äger en av Ystads främsta spelbutiker. Jag skrattade - hon ger inte upp. Vad jag vann på 4 trisslotter? 0,00 kr. Så är det alltid. Jag har tur i kärlek, sade jag, för de en sådan toppengrupp!


På hemvägen var jag lite väl uppspelt och på min nyladdade MP3-spelare lyssnade jag på Agdas och min låt: Efterfest med Magnus Uggla! Lååång historia. ;-) Var tvungen att sms:a henne om det. Vilka minnen!


Hade en kul patient på kliniken och vi kom på något sätt in på engelsk humor och hon var tokigt förtjust i "Ett Herrans Liv" (Vicar of Dibley), precis som jag. Många glada garv! Var tvungen att fråga om hon sett de två sista avsnitten, där det dyker upp en ny, intressant karl i byn? Det hade hon inte (de har inte gått i Sverige). Jag beskrev att mannen var samma som spelade skurk i den knepiga Robin Hood-serien. Hon förstod inte förrän jag började prata om "sexig i svart läder" - då sken hon upp! Åh, en besläktad själ! 8-) Armitage kan trots allt delas av ännu fler, han räcker till. Hon skulle hem och kolla på Youtube, eld och lågor. Så trevligt att sprida glädje... ;-D


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards