Alla inlägg den 5 mars 2009

Av GladaKatarina - 5 mars 2009 20:53


Helt och håller kul, ett litet test där man får veta vilken känd svensk man skulle dejtat! Hittade testet hos min kära Agda, även känd som TjusigaEmma.


http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx


Gladan skall dejta Magnus Stenmarck, woohhoooo! Hade valt honom av de som fanns där var om jag hade kunnat. Persbrandt blev jag av med först! Helt rätt, det också! :-D


Av GladaKatarina - 5 mars 2009 10:42


Det drar ihop sig till lite helgaktiviteter och flertalet kläder - främst toppar - börjar blir sorgligt söndertvättade eller har blivit utsorterade till "bara-ha-hemma-högen". Jag är nämligen notoriskt duktig på att fläcka ner mina toppar, tröjor och blusar, delvis på grund av min, hm, "hylla". Har bloggat om det tidigare. ;-)


Igår var det därför dags för lite koll på vårmodet, med andra ord. Bara en snabb runda, var det tänkt. In i de större klädmärkesaffärerna, lite överkoll. Skulle ju gå snabbt, bara man hittade något. Men ni vet hur det är när man skall hitta något - inte farao hittar man något!


Är ingen märkesfantast men har sett och känt en tydlig dragning mot Odd Molly-blusar. Vita, böljande med romantisk-tuff brodyr. Som mina favoritblusar när jag var barn. Lite lagom Singoalla-stuk. Nu vet jag bara ett ställe i Malmö som säljer Odd Molly (det finns garanterat fler), men de hade inget som föll i smaken. Så slapp jag lägga en tusenlapp på en blus. ;-) Vårens blusar är lite väl överdekorerade för min smak.


Jag drog vidare, kollade och jämförde på andra ställen. För beiga (vill ha kritvit). För korta eller för långa. För mycket nattlinnestil på vissa. För bylsiga, för snäva.


Provade skärp till vissa. Jag hittade skärp som var för LÅNGA för mig. Fatta, för långa för att nå runt min midja! :-D Det är röd vecka och man känner sig lite svullen. Hade dessutom ätit; det var egentligen inte så kul att gå in i provrum. Men när man per automatik tar de längsta skärpen och vissa är för långa, då känns det plötsligt mycket bättre. ;-)


Men det blev inget skärp. Det blev däremot långt om länge en singoallablus från KappAhl med svart blommönster! :-D Snyggt mönster, i mitt tycke en lagom balans mellan gulligt, mystufft och urringat, om ni förstår vad jag menar.


Dessutom blev det tre v-ringade vardagstoppar i ljusare - men inte för ljusa - färger: blå, lila och turkos. Uppiggande utan att vara för pastelligt. Alla pasteller och breda skärp skriker 80-tal. Det är i och för sig kul, var ju tonåring då. Får bara den där känslan av att jag, snart 40, klär ut mig i mina tonårskläder igen. 8-)


Äsch, så är det med allt mode. Ögat och sinnet måste vänja sig lite, sedan tycker man att det är hur kul som helst.


Uppfyllde dessutom ett löfte till min syster och köpte ett 5-pack nylonstrumpor - hudfärgade, för det är ju vår! :-D Sist vi var ute, syrran och jag, hade jag snygga, blanka, mörkbruna strumpor som jag fick stormaska på. Då ville jag inte dansa. :-} Nu har jag laddat upp med FYRA extrapar. Dessutom syns maskor sämre på hudfärgat! ;-D


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards