Alla inlägg den 13 februari 2009

Av GladaKatarina - 13 februari 2009 22:31


De har ju TV här i Paradiset, så Gladan har faktiskt sett På Spåret ikväll. Filip och Fredrik åkte ut. HA! Det blir ändå ingen större dramatik i finalen, Johan Wester lär ta hem spelet igen. I like it! ;-) Fast, det är klart: om han (och Lisa Syrén, som faktiskt också får ett ord med i laget) förlorar så är även det en smula intressant. Inte fullt så förutsägbart.


Läser på kompisbloggar at det ses på Let's Dance. En skrev att han sett en rumpa (Linda Bagges) som var intressant, misstänkt bar var denna rumpa. Den såg jag på en löpsedel. Då tänkte jag: "Aldrig mer Let's Dance!" Är så TRÖTT på allt tjat om troschocker!! Nu blir det INGA-trosorchocken! NNNEEEEJJ! Det är nooooog!


Men om jag inte aktar mig så lär jag se delfinalen på Melodifestivalen imorgon, om inte annat får jag se vad allt röstbråk handlar om. Tänkte förra veckan vad sköööönt det var att slippa. Fast lite kul är det ju. Man skall aldrig säga aldrig. ;-)


Om inte annat får man stämma in i den klagokör som älskar att häckla dessa företeelser, det är lätt att ta några elaka, enkla poänger på sådant. Men egentligen tycker jag att det är lågt. (Men inte så lågt som - NEJ! Säg det inte!! Inte reklamcitat! Jag tittar ju inte på TV! Nästan.)


Hur som helst: den ena delen av världen kan inte förstå den andra delens nöjen, som Jane Austen sade. Så kan man få lite roligt framför TV:n, oavsett vad det är och i vilket sällskap, så är det ju få saker som är trevligare.


Så det kan säkert bli lite Melodifestival imorgon. Med nöje. ;-)


Av GladaKatarina - 13 februari 2009 12:25


Vid halv tre lämnar jag jobbet! :-) Då skall jag ut i det vackra vädret - vilken lyckodag! Hittills har jag haft en härlig dag och mött många fina människor. Chefen och jag åt currykyckling till lunch. Idag bjöd jag, för han fyllde år i veckan. :-)


Det bär av till Paradiset i helgen. Lantluft! Damen i huset och jag skall säkert titta på North & South, hon måste ju se vad det är jag tjatar om. ;-) Passar ju bra till Valentinhelgen. Vi är lika galna i sådana filmatiseringar, båda två.


Synd bara att snön har gett upp i Malmö. Det lär vara desto mer dit jag skall. Skall bli underbart att komma ut i friska luften, hoppas att det fina vädret håller i sig!


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards