Alla inlägg den 1 februari 2009

Av GladaKatarina - 1 februari 2009 20:36


En utmaning från Anna. Ta bild 4 i mapp 4! Jag skall säga som det är - det hade inte gått, för jag har lovat att inte vara för personlig med andras privatliv i bloggsammanhang.



Men jag hamnade bland bilder hos vännerna i Paradiset! Och bild 5 var på deras rolige engelske bulldogg Preston! Nu har han varit död i två år. :-( Men han var definitivt oförglömlig! Han har omnämnts i min blogg tidigare.


Det var kall vinter när bilden togs, då som nu. Den lilla kaminen i genomgångsrummet spred dock mycket värme, och bredvid den trivdes bulldoggen. Först låg han kurad ganska nära, utan att ligga emot - då hade han blivit lite väl häftigt grillad hotdog.


Efter ett tag blev det trots allt så varmt och skönt att han halvrullade åt sidan och sträckte på sig. Han låg då i samma position som han alltid hade på verandans trädäck, mitt i sommarhettan. Han älskade nämligen att sola! Mad dogs and Englishmen go out in the midday sun - Preston var både och!


De kallade honom Preston för att anknyta till engelsk tradition i stil med Winston och andra namn passande för en bulldogg. ;-) En del missförstod det hela och trodde att bulldoggen hette Prästen. Tja, om man vill bowla omkull en hel församling som ren underhållning, så... ;-D


Låt er gärna utmanas av detta! Vem vet vilka kul bilder med histora ni hittar att dela med er av därute! :-D


Av GladaKatarina - 1 februari 2009 20:09


Västskåne har blivit vitpudrat. 1 minusgrad och stickande, iskall vind. Faaaeeeeiiiiiiina fisken. Usch.


På varje uppstickande stolpe längs E6:an sitter en rovfågel. De ser också frusna ut. Jag vet vad de tänker: "Man skulle varit flyttfågel." Så tänker även denna Glada.


Hemresan från systern gick smidigt, men två tillfällen då jag väntade på anslutande buss räckte för att både händer och fötter skulle kännas absolut, totalt bottenfrusna.


Det är dags för ullstrumporna igen. Och de fodrade bootsen. Thermobrallorna som man knappt kan röra sig i. Den stora, gula vintertäckjackan som jag skaffade när jag var som tjockast och som nu är så stor att jag kan ha ytterligare en vinterjacka under. Stora halsduken virad upp över munnen och thinsulatefodrade mössan med renar på.


Extracool assessoar: imma på glasögonen. Se, det kan bli en oförglömlig dagens outfit.


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards