Alla inlägg den 25 februari 2009

Av GladaKatarina - 25 februari 2009 22:15


 


De bägge gudsönerna har sina "dop-åminnelsedagar" denna veckan. De fyller år samma vecka i slutet av november, med fyra års mellanrum, så det är ypperligt planerat av deras föräldrar. Om bara Gudmor Glada ser till att hålla reda på datumen. För det är det minsta man kan begära av en gudmor. :-) Inte alltid det klaffar, när det kommer datum nära varandra. Ajaj, Gudmor...


Men tänk att det bara är ett år sedan lille L döptes. Konstigt. Det känns som om han har funnits alltid. Givetvis var storebror A där i fyra år innan. Tanken på att de bägge inte skulle ha funnits är ju helt absurd. Helt omöjligt att föreställa sig!


Gullebarn! :-) Gudmor älskar er! Ni slipper tvångspussar denna veckan, men när Gudmor är frisk tar vi skadan igen. ;-)


Av GladaKatarina - 25 februari 2009 18:45


Med stackaren menar jag inte mitt förkylda eller friska jag, utan den påstått döde prinsen på vit springare. Kolumnisten skriver att kronprinsessan slagit hål på en gammal myt genom att inte beskriva sin relation i särskilt himlastormande ordalag. Knappast, till och med jag har insett att det där med prinsen är en saga, och jag är hopplöst romantisk. Victoria och Daniel beskriver en sund relation där två människor delar varandras liv för att de vill. Ingen sätter den andra i "jag skall rädda dig"-positionen. Istället räddar de sin vardag tillsammans. Kan en relation bli bättre än så? :-)


En prins på vit springare verkar inte riktigt vara i fas med denna tidens idéer. Då kan det ju lika gärna vara. En sådan prins skulle möjligen kunna göra en insats om man var i tillfälligt trångmål, men då får han åtminstone ha verkygslådan med sig. Fast nä, jag har en egen.


Förresten, vill man bli räddad? Låt säga att man var en nobel dam i nöd på sagornas tid och blev bortrövad av en otäckt stilig typ i svart läder. Som till exempel... kommer osökt att tänka på den elake Sir Guy of Gisborne från BBC's Robin Hood-serie. Oj, titta! Han spelas ju av Richard Armitage! Vilket sammanträffande! ;-D Han råkar vara den ende mannen jag sett som klär i hockeyfrilla - och han har polisonger!! Och en hes, djup röst. Nämen oj! 8-)


Nu kommer prinsen på vit springare! *stick och brinn, prinsen*


*suck* Good guy, bad Guy. ;-) Kan man inte få en kombination, som så småningom mognar till att bli en jämställd partner? Eller är det lika dum-romantiskt att hoppas på? Vem vet, Daniel Westling kan ju mycket väl ha gått igenom just detta. Och nu möter han och fästmön pressen och verkligheten tillsammans, trygga och belåtna. Lyckliga de!


Av GladaKatarina - 25 februari 2009 18:03


Hostar lagom skrällande för att ha permanent huvudvärk och känner mig enormt uttråkad. Men även en kraxig gammal rugguggla kan väl överleva lite hosta utan att behöva oroa sig för fågelinfluensan. Vänta bara, snart är på bettet igen med vässade klor, flaxande vingar och allmänt svepande generaliseringar. *hostar irriterat igen*




Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards