Alla inlägg den 25 juli 2009

Av GladaKatarina - 25 juli 2009 10:55


Vi hörs imorgon kväll! :-)


Av GladaKatarina - 25 juli 2009 10:10


Jag kan inte heller räkna allt buskul och alla gapskratt och alla roliga underfundigheter som vi upplevde tillsammans igår; gusönerna, deras föräldrar och jag. :-)


Storebror A älskar allt tekniskt nu; allt som man kan hissa upp och ner och allt som låter när man trycker på det. Min arbetsplats råkar vara en källa att ösa ur när det gäller sådana finesser, så det är lätt att göra sig populär. ;-) Lillebror L är så lycklig bara man går en runda med honom på en gräsmatta. Hittar vi sedan en plantering med färgglada blommor, så hojtar han fram en massa lyckliga ljud.


Vädret skärpte sig och tycktes komma ihåg att under juli månad så förväntar sig mänskligheten sol. På Ystads reklamfinansierade radiokanal höll de ett jippo som de kallade "Juliafton" - de håller en extra julafton den 24:e juli! Gaaah! Med julsånger!! Vem vill höra Bjällerklang nu?? Eller "I'm dreaming of a white christmas..." - NEEEEEEJ, det gör vi VERKLIGEN INTE! Knasbollar!


Tack och lov var det mycket lätt att tänka bort julen när vi vandrade runt i turistfagra Ystad och såg den gamla brandbilen som används för guidade turistturer och Lilla Tåget som gratis kör runt folk på tur runt staden.


Mat och dryck och glass och kaffe och kaka höll vår energi uppe. Gudsönerna med föräldrar hade varit i Östergötland via Småland och hälsat på släkt. En släkting hade haft lille L i knät medan han åt kex. Släktingen tog ett bett på kexet och lille L hade sett fullständigt chockerad ut. Jag kunde inte låta bli att prova samma sak själv och nafsade efter L's kex. Det slutade med att han storskrattande ville trycka in hela kexet i munnen på mig, medan kexet blev allt blötare och smuligare - där fick jag!
:-D


Vi åkte hem till dem och de envisades med att jag fick plats i bilen. Tja, det gick att ha bilbarnstol och två vuxna i deras baksäte. ;-) Eftersom vi gillar musik allihop, kom vi snart igång att sjunga. Jag gillar bilsång! Gudbarnen med familj hade varit på Astrid Lindgrens värld och hennes sånger stod högt i kurs!


Men vad man glömmer texter... 8-) Efter Emilvisorna gick vi över till Pippivisorna och den roliga sommarsången från Pippi som är min favorit: Och nu så vill jag sjunga att sommaren... Vadå? Det är tur att man kan sjunga hela sången på enbart denna raden från texten:


Och alla söta myggor, dom vill jag också ha!

Och alla söta myggor, dom vill jag också ha...


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards