Alla inlägg den 16 juli 2009

Av GladaKatarina - 16 juli 2009 15:27



Jag kom inte iväg till Kiviks marknad i år heller, fast jag har varit desto mer på Äppelmarknaden - den är fantastisk! Och Kivik är ju så mycket mer...

*drömmer tillbaka*


Av GladaKatarina - 16 juli 2009 11:09


It's gonna be a bright, bright sunshiny daaaay...


Denna dag måste man se som en fest, för vi kommer att vara här ungefär 12 timmar och jobba JÄRNET! Heja oss!


Av GladaKatarina - 16 juli 2009 09:38


I förrigår kväll cyklade jag längs järnvägsspåren, som jag gör varenda dag för att komma till och från Pågatåget.


Ett husvagnsläger hade materialiserat sig mellan det höga stängslet och spåren. Det liknade ett flyktingläger! Då kommer genast frågan, eftersom detta är filmstaden Ystad: är det den svenske Wallander eller den engelske Wallander som är inblandad? :-)


Igår eftermiddag var det skarpt läge: kvarteren runt järnvägen var insvepta i gråvit rök. I lägret brann en husvagn muntert, omgiven av kontrollfolk. Varför hade jag inte kameran med? 8-) Det händer alltid något spännande i den här lilla stan!


Satt på tåget i morse, några säten bort satt tre sjukhusanställda som hade arbetat natt, jag har åkt samma tur som de förr. De är inte direkt nervarvade efter nattens äventyr. De pratade, skojade och skrattade så att hela vagnen fick underhållning. Jag hade tänkt sova, men det var helt enkelt för kul för att jag inte skulle spetsa öronen. ;-)


Den ena berättade livfullt att när hon åkt till jobbet kvällen innan var där en kille på perrongen med en pytteliten hund och en Coop Forum-kasse. Killen hade försiktigt ställt ner kassen bredvid hunden. Plötsligt behövde hunden kissa och lyckades sikta i... kassen!


"Nej! Där får du inte - " hade killen hunnit säga. För sent. "Åh nej!" utropade killen. Kvinnan hade gått fram och tittat i påsen. Där var en smörgåstårta med plastlock.


"Jag skulle unna mig en smörgåstårta idag! Den kostade 99 kr!!" sade killen. Innanför locket såg berätterskan hur det immade igen och sakta började droppa...


Berätterskan skrattade, hennes kollegor skrattade och runt omkring satt vi som tjuvlyssnade och småskrattade.


Därefter drog berätterskan en vits och jag kan inte låta bli att återberätta den, trots att jag kommer att rodna under tiden.


I dessa varma dagar får män pungsvett. Vet ni vad samma sak heter på kvinnor? Läppglans.


*rodnar och publicerar*


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards