Direktlänk till inlägg 31 juli 2009

Långskift och sms-flört

Av GladaKatarina - 31 juli 2009 09:19


Gladan arbetade till 19.30 igår och lyckades ramla i säng kl 21 - klockan var satt på väckning till kl 5 imorse. Lång dag, tröttsamt, trött Glada.


Gladan har en ung väninna, Fröken Höna. Fröken Höna är mellan varven ytterst bekymrad över Gladans civilstånd: singel. Då letar Hönan upp en man i lämplig ålder, pratar igång honom, får hans nummer och försöker sända över honom till Gladan. Oftast tror dessa män att Hönan visar intresse för sin egen skull. Då blir Gladan ganska ointresserad per automatik.


Igår var det dags igen och via sms kluckade Hönan på om en Man i Min Ålder med en mängd lämpliga företräden - hon var övertygad om att Gladan och Mannen i Fråga skulle passa för varandra!


Då blev Gladan grym och ställde krav. Hönan fick överlämna en mängd frågor: läste mannen i fråga någonsin en bok? (Varför slösa med tid?) Jodå, mannen läste gärna deckare. (OK, en bra början.) Filmer då? Jo, deckare, komedier och western såg han gärna.


Gladan blev hårdare: klarade han av kvinnor med bestämda åsikter? Sprang han åt andra hållet när han hörde ordet feminism? Inte alls, rapporterade Hönan. Men han tyckte att alla hade rätt att säga sin åsikt.


Det kan Gladan hålla med om. Det gladde Hönan, som blev allt ivrigare. När Gladans trötta huvud nått kudden, vill Hönan att Gladan skulle sms:a Mannen i Fråga. Gladan insåg det olämpliga i det, trött som hon var. Men nummer utbyttes.


Med mobilen på ljudlöst blev det lite lugnare, men det hade under timmarna innan midnatt droppat in några sms - bland annat från Mannen i Fråga, som fått mitt nummer. Kl 5 imorse svarade Gladan den okände Mannen i Fråga med ett förklarande God Morgon. Mannen i Fråga bad om ursäkt för att han sms:at sent. Han är med andra ord uppfostrad också, ett gott tecken.


Nu är det liv i Gladans mobil. Sms-flört på morgonen! Än flyger en halvgammal Tant Glada. ;-) Vi får väl se om det blir någon längre flygtur... *avvaktande*

 
 
Berith

Berith

31 juli 2009 09:49

Det lät mycket lovande ;))

Ha en bra dag!
Kram =)

http://maxmax.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

31 juli 2009 13:22

Woohoo, vad spännande! Utelämna inga detaljer (här på bloggen) i den kommande sms-trafiken!

http://nillalivet.blogspot.com

 
Catten

Catten

31 juli 2009 13:37

U can't win if U don't play....

Se där ja, Gladan vill tydligen skriva några egna kaplitel i Cattens bok ;-) Du är såååå välkommen vännen!

http://catten.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

31 juli 2009 17:27

AHHHHHH satan i gatan så spännande! Har han någon bror till Mofs???

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cineline

31 juli 2009 18:21

Oj,så spännande! Och detta nämnde du inte med ett ord när vi sågs idag!*låtsasupprörd* :-)

 
Elisabeth

Elisabeth

31 juli 2009 19:58

Visst kan det funka, absolut och det är säkert välmenande men att du kanske inte LEVER med någon, är sambo/gift etc. förstår jag inte är samma sak som att du är "ensam i allén"..Men jag hoppas att du inte ramlade i säng bokstavligt så att du slog dig. En tanke kan ju slå en, och ibland gör den ont men kan vara LJUVLIG också!/ Lycka till med allt möjligt!!

http://elisannw.bloggagratis.se

 
lastbilstanten

lastbilstanten

31 juli 2009 21:20

Keep us posted! Det här låter som en spännande utgångspunkt för en massa intressanta blogginlägg!!! Givetvis hoppas jag på att historien ska utfalla till Gladans fulla belåtenhet också... ;-)

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Anglinder, förstås!

Anglinder, förstås!

2 augusti 2009 17:48

Sen kan ju en fråga för dig vara, om du klarar av en man med bestämda åsikter?

http://anglinderbloggen.se/zockan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av GladaKatarina - 16 oktober 2011 09:03

Jag har gjort nya inlägg på min reseblogg, fyra inlägg från London! Ett besök i the Temple Church, en båttur på Themsen, en lång rundvandring med fokus på Trafalgar Square och en utflykt till Camden Town med ännu en lång promenad längs Regent's Canal...

Av GladaKatarina - 9 oktober 2011 00:00

Från och med den 1 december kommer jag inte längre att vara skriven i mitt älskade Malmö. Som tur är flyttar jag inte längre än till grannkommunen Svedala - orten som finns på riktigt, ja! Eftersom jag pendlar från Limhamn via Centralen och ända fram...

Av GladaKatarina - 17 juli 2011 20:09

Hejsan sötnosar!   Jag har saknat er med! Gör det fortfarande! Det händer lite på resebloggen just nu, hälsa på så blir jag ännu gladare!    Jag har bloggeri och sociala medier som en del av mitt jobb nu, men allt hinns inte med.    Annar...

Av GladaKatarina - 7 juli 2011 18:21

Det är nästan ett år sedan och midsommarbilderna fungerar ju fortfarande - vilken tur!    Glad skulle bloggen vara, det har varit lite si och så med det. Ibland är det bättre att vara... en smula ilsken, då händer det saker.    Denna sommar, ...

Av GladaKatarina - 30 juli 2010 16:48


  Mamma Elsa skulle fyllt 85 år idag, det är drygt 21 år sedan hon dog. Varje jämna år skulle mina föräldrar fyllt jämnt, det skilde 15 år mellan dem. (Se tidigare inlägg i juni om min pappas 100-årsdag.)   Jag skulle skrivit om henne, men h...

Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards