Alla inlägg den 2 juni 2008

Av GladaKatarina - 2 juni 2008 20:33

På denna lilla bild ovan syns inspelningsplatsen i Ystad, idag. Till vänster, mellan mannen i röd tröja och mannen i vit tröja syns en otydlig man i brunt. Yep, det är Mr Kenneth Branagh himself! Så jag behöver inte undra var han är längre, jag snubblar nästan över honom.


Eller rättare sagt: jag höll på att cykla över honom, bokstavligt talat. Iklädd brunmurrig kostym och bekymrad Wallander-min kom han farande rakt emot mig!


Det visade sig att viadukten över järnvägen hade blivit Ystadpolisens parkering. *asgarv* Kul idé! Så efter "Action!" fick två personer gå ner för viaduktens trappa, två polisklädda män gå runt viaduktens trappa och Branagh... Ja, han fick köra bil framåt. Och backa bakåt. Och köra framåt. Och så vidare, några gånger. Arme man, det var varmt!


Så kom då slutklämmen: Branagh körde fram, stannade bilen och gick ur den lååååångsamt. Han gick fram till det galvaniserade stängslet, tog tag i det och stod där tyst med ett mycket missmodigt och uppgivet ansiktsuttryck! Wallanders bekymmer i ett nötskal! Vilken scen! Vilken skådespelare! :-D TACK, Kenneth Branagh!


Här är en länk till dagens City. Där kan man läsa mer om den senaste tidens inspelning och "I'schtaad" (=Ystad med Branaghs uttal. Det svenska uttalet av bokstaven Y är den absolut svårast för en icke-svensk att uttala.)


Av GladaKatarina - 2 juni 2008 11:47


Att tacka ja till att träffas betyder inte att man tackar ja till allt annat. Att vilja lära känna någon betyder inte att man vill följa med personen hem. (Stäng av förväntansöverflödet.)


Skillnaden är enorm! Så sluta tjata, hur intresserad man än kan vara. Och inse att personens klädval har definitivt ingenting med saken att göra!


Varför, varför, varför? Om du envisas med frågan, respekterar du inte personen. Släpp det! Bär dig inte åt som en hund som vill krypa till. (Plats i korgen!)


Är man inte med på notorna, så är man inte. Man är kanske inte ens i närheten av notbladet. Och ju mer någon tjatar, ju värre är det. Man vet inte ens vad notor är för något, inte ens vad det är för sorts musik som spelas. Herregud, till sist känns det som om man blivit tondöv helt och hållet!


Förstör inte upplevelsen! Det kunde ju ha blivit en bra dag i solen, två främlingar kunde lärt känna varandra bättre - i lugn o ro!!


Skynda långsamt, festina lente. Respektera. 


Nu skorrar musiken falsk och minnet har en fadd eftersmak.


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards