Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av GladaKatarina - 13 augusti 2008 18:55


...absolut ösregn!! Och ändå vill flugan ut. Du kommer att ångra dig, fula fluga!


Av GladaKatarina - 13 augusti 2008 18:12


Det behövs fler våtmarker! Christinehofs Slott på Österlen har återställt ett område med lyckat och vackert resultat!


Mannen som har huvudansvaret för att detta och så mycket annat som är fantastiskt på Österlen är denne otrolige man: Calle Piper!


Vad man är tycker politiskt får man ändå hålla med om att Calle Piper förenar det bästa av två helt motsatta världar och gör det med ett bevisligen mycket lyckat resultat!


Fler Calle Piper till både höger och vänster! :-D



Av GladaKatarina - 13 augusti 2008 17:55


Jag kommer inte undan. Radion står ju på hela dagen på jobbet. Men det är också allt!! Våga Vägra OS!!


Som vanligt lever inte Sverige upp till förväntningarna, men däremot dyker det upp doldisar som tar en medalj i någon udda sport som ingen hade räknat med. Sån't är kul! :-) Har alltid gillat underdogs.


Den där Phelps som simmar, han är minsann ingen underdog. Och levererar, det gör han. Antar att han är dopingtestad på både längden och tvären, man blir ju vääääldigt misstänksam. >;-)


Det slog mig att jag inte var riktigt säker på om han var amerikan eller inte, så jag tog mig faktiskt för att ta reda på det. På något sätt utgick jag från att han var det, knappast förvånande. Jodå, han tävlar för USA.


Så lite visste jag, fram tills idag. Då kan ni kanske bara ana hur stor min övriga okunskap är om OS och övriga sporter. Universum räcker inte till! ;-D


Är dock ingen sporthatare! Men det blir bara så sabla mycket spring hela tiden. Jag tröttnar.


Men man märker ju att andra tycker annorlunda, inte minst bland bloggvännerna. Tusan, vad tyst det är överallt!! 8-)


Av GladaKatarina - 13 augusti 2008 17:43


Jag läste en recension av Min brors flickvän med Steve Carell och Juliette Binoche som nu kommer ut på DVD. Jag såg denna film i vintras, den var trevlig och mysig på alla sätt!


Söt berättelse om hemlig kärlek och stor släktträff!


Steve Carells roll var lite mer uthärdlig än de roller han ofta spelar... Jag vrider mig ofta som en mask när jag ser honom, för det skall alltd vara så pinsamt när han är med. Här var han pinsam på ett sätt som fick mig att gapskratta! Minnet av scenen där han står påklädd i duschen och sedan rullar ner för taket och landar i en buske får mig fortfarande att dra på munnen! :-)


Juliette Binoche fick väl inte spela ut sitt fulla register, men alla vill väl kunna ha en lugn dag på jobbet. Hon var helt OK!


Tänk, en filmrecension som jag håller med om på varje punkt! Skriven av en man, dessutom! Se där, det finns allt fler män som ser och uppskattar "tjej-filmer". :-)


Av GladaKatarina - 13 augusti 2008 14:39


Hur kommer det sig att vissa (kvinnor alltså) har stora bröst och andra har små? Jo läs nu noga, pojkar och flickor, så skall Gladan berätta vad hon har glunkat fram.


Precis som alla andra kvinnor med stora behag har jag massor av tröjor och blusar som mycket snart blir prickig av alla fläckar som hamnar på ”hyllan”. Spåren av gamla måltider syns som om vi hade en annan byffé eller matprovskarta under hakan. Högen med tröjor som inte duger till att ha på sig utanför hemmet, den bara växer.


Varför har storbystade kvinnor urringat? Tja, ofta finns det inte så mycket att välja på. Tar man en vanlig t-shirt med ringning i höjd med halsgropen, då stramar det ofta så mycket att det blir snett och snävt på alla andra håll.


Har man urringat slipper man dessutom få fläckar där det annars varit tyg. Dessutom är dom ganska varma, dom där utanpålungorna. Med urringning har man lite AC utan att behöva gå omkring med bärbar fläkt. Fast det är inte kul när man spiller något varmt. ;-/


Varför spiller då storbystade kvinnor så mycket? Jo, det är knepigt att nå fram över hyllan. Man får antingen luta sig långt över maten, vilket blir framtungt. Man kan då lägga utanpåväskorna på matbordskanten, om den är hög. Det kan uppfattas på lite olika sätt av omgivningen: en del finner det osmakligt, andra upphetsande. Avsikten är varken den ena eller andra.


Så vad är då alternativet? Jo, att skynda sig in med gaffeln i munnen! Fort, fort! Och snabbhet leder till snabbhet: man kastar i sig maten. Och då tappar man mer på vägen upp över bergsmassivet. Så alltihop är egentligen till ingen sabla nytta alls!


Arg blir man. Man kanske rent av vill sitta och vara social, medan man äter på ett kalas där man klätt upp sig lite. Jo, tjena. Äta, prata och styra gaffeln med matranson över en bergskam. Det slutar så klart med lavin nerför slänten.


Kan det vara så att vi högbarmade kvinnor härstammar från särskilt matgiriga forntidshonor med dåligt bordsskick? Ivrigt böjde dom sig över bytet så att behagen hängde alltmer… Starka axlar måtte de ha fått. Det behövs!!


Kanske blev en forntidskvinna med framträdande hylla, fläckad av matrester, en tidig sexsymbol för mannen: hon har mat och bröst! Fertil, ivrig till att skaffa mat, pigg på utvecklig! För utvecklingen har ju gått åt det hållet: större bröst, fortplantningsorgan, ögon. Medan annat har gått tillbaka, inte minst hårväxt. ”Hmm,” tänkte forntidsmannenen, ”En forntidskvinna med ovanligt lite kroppsbehåring och stora bröst – hon är framtiden!”


Så därför kämpar vi på med bröstförstoring och hårborttagning nu! Men på konstgjord väg – vilket innebär att vi lurar både naturen och oss själva! För vem vet vart utvecklingen egentligen är på väg när vi försöker lura naturen? Kanske blir det rent av mer behåring och mindre bröst? Det kommer säkert att bli en jättekul överraskning… >;-)


Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards