Alla inlägg den 17 februari 2010

Av GladaKatarina - 17 februari 2010 20:40

I fredags morse frös två tåg fast på Österlen, vid Gärsnäs nära Simrishamn. Idag - IDAG - lyckades de få loss dem. Det fick smälta loss tågen med tio värmeaggragat, ett lok på 50 ton lyckades inte rubba dem ur fläcken. Här talar vi bottenfryst.


 


Åker med dessa eländiga P(l)ågatåg vareviga dag, de är 25 år gamla. Nya är på väg - de har bara blivit försenade. Ett nytt tåg lär rulla omkring på de skånska spåren. Det har jag aldrig sett. Egentligen betvivlar jag starkt dess existens. Ser fram emot att bli motbevisad, ju förr desto bättre.

Av GladaKatarina - 17 februari 2010 10:26

Fick frågan om jag hade bloggtorka, vilket är förståeligt. Så är det inte. Catten skojade en gång om att jag nog hade mina nätsynder och visst är det så.


Det är hektiskt på kurserna och på kliniken är det som vanligt full rulle. Mitt i allt detta blev jag återfunnen av ett gammalt kompisgäng, jag skrev om det för en vecka sedan. Två väninnor från Österrike, en från Slovenien och en från Danmark! Tack vare Facebook, denna nätsynd. Det är en enorm glädje! Jag har inte hämtat mig än. :-D


Den ena österrikiskan fick med mig på Twitter! Där har jag sedan innan en väninna från Kentucky, hon och jag är verkligen involverade i gemensamma nätsynder. Denna vecka drog hon och jag igång en liten nätcommunity, nu är både hon och jag moderator där. Jag har gjort sådant förr men då via e-post. Det är jättekul! Lite tidskrävande, så klart... 8-) Vad annars?


Så visst... ett rikt socialt liv på sociala nätverk. Å andra sidan är kassan vääääldigt skral just nu och vädret sätter ofta effektiva käppar i hjulet för ett socialt liv av den vanliga sorten. Så det tar inte emot att sitta framför datorn, direkt, inte när det är så mycket KUL som väntar! :-D


Innan ni tror att jag försoffas helt kan jag berätta att jag emellanåt försöker mig på yoga där hemma. Ont, det gör ont. Men det blir säkert effekter så småningom. Heh.

Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards