Alla inlägg den 25 februari 2010

Av GladaKatarina - 25 februari 2010 14:47

  


Ojsan, ett paket ballerinakex som smakar kladdkaka råkade visst följa med ner i matkorgen. Som Oscar Wilde sade: Jag kan motså allt utom en frestelse. Goda kex som smakar en massa "sjååckelao" (=choklad). De skall doppas för bästa kladdkakeupplevelse. Kladdkaka och kladdkaka - goda chokladkex är det iallafall! *crunch*

Av GladaKatarina - 25 februari 2010 09:26

Idag blir det en dag med täta skott och hotande stress. Hit med mitt kaffeeeee - NU! Och jag har för första gången sett att Ballerinakex har lanserat smaken kladdkaka. Det var provsmakning på ICA. Död och pina. Måste försöka radera det ur mitt minne.


Vad ljust det är, hör ni. Idag regnar det lite. Om vi inte aktar oss är snart våren över oss. Ljuset piggar upp lite! Och idag är det lön! Tjoo-nej. Det blir en ganska mager månad. Men det fixar sig. Man tillhör inte gräddfilen, (gräddfilén?) men livet har andra guldkanter!


Men Bloggplatsens påtvingade kategori "Allmänt" gör mig irriterad! Vill inte ha allmänt. Vill inte vara allmän. Är mycket hellre kategorisk, mångkategorisk.


Jag hade bildbehandlingskurs igår, deras andra gång. De är en KANONGRUPP!! Och det är så kul! Och de har så roligt! Och vi har kul med bilder, kul, kul, kul! Har tipsat innan men gör det igen: Picasa är ett gratis, enklare bildbehandlingsprogram från Google som innehåller många smidiga finesser. Det finns på svenska! Det kan laddas ner här! Det finns även ett gratisprogram som heter Gimp, och även det finns numera på svenska. Läs mer om Gimp här.


Oooops, jobbjobbjobb!




Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards