Alla inlägg den 23 februari 2010

Av GladaKatarina - 23 februari 2010 12:07

Vilken underbart solig dag vi har därute! Wienväninnan låter meddela att solen försvunnit därifrån - jag gissar att vi fått solskenet som de hade i helgen! Den andra väninnan i Österrike hade varit ute på hajk i solskenet i moderna snöskor med stavar - sådana vill jag också ha - och visat upp fantastiska bilder från ett soligt Alperna.


HA! Backarna mellan Svedala och Skurup, som jag dagligen ser på tåget till och från jobbet, är minsann minst lika imponerande, åtminstone snö- och skönhetsmässigt! Det kryllade av fåglar av alla de slag längs spåret idag. Ibland ser man ett helt gäng rådjur. De är väl hungriga, stackarna.


Tågen rullar! De tar fram riktigt finurliga lösningar nu, istället för att vänta på försenade tåg tar de in ett som redan är på spårområdet och tar det försenade till en annan, senare tur. Det är bra att de har lite hjärnkapacitet, bättre sent än aldrig. ;-) Nu är det även sportlov här i Skåne, så det är lite mindre passagerare på både tåg och bussar. Hoppas att alla kommer fram som de skall därute... Tänker på er!


Har hostat av och till mest hela helgen, lite astmatiskt när vädret skiftar och bråkar. Nu när snön lagt sig, solen skiner och det inte är för kallt, då trivs luftrören. Skönt, det är trist att vakna hostande. Hoppas det kan hålla sig så här lite...


Jag återupptäckte Sheryl Crow igår, efter att ha diggat Lily Allen och Lady Gaga tills öronen kryllade sig, på ett bra sätt. En riktigt somrig paradislåt, detta - men att suga i sig solen kan man ju göra även idag! :-D




Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards