Alla inlägg den 28 maj 2008

Av GladaKatarina - 28 maj 2008 18:59


Här kommer en hyfsat oseriös rapport om några inköp med yngsta vänninan, den unga fröken Höna. Unga fröken Höna har varit på en större tillbehörsfirma för hästägare, lämpligt belägen nära Storstadens rännarbana för sådana djur. Efter detta tog vi en runda på närbelägna köpcentret med samma namn.


Väl där lyckades vi få in fröken Hönas nyinskaffade sadel i ett värdeskåp - en svettig erfarenhet, litegrand som att stoppa ner en elefant i en resväska. Men alternativet var inte lättare. Håller man i en hästsadel, så håller man inte i mycket annat. Fröken Höna skrattade första gången jag skojade i en affär om att Hästen hade rymt från henne, fjärde gången såg hon lite plågad ut. ;-)


Jag hoppas unga Höna är nöjd med sina klädinköp, de blev verkligen bra! Hon var även entusiastisk till mina inköp, vilket alltid piggar upp. Man blir lite tveksam när man ser sin kropp puta ut mer än nödvändigt; skall jag verkligen eller skall jag leta vidare? Men färgerna är ju fina... Fröken Höna är brutalt ärlig på ett uppfriskande vis! Är det bra så är det. Annars blir det inte så braaaa. ;-)


Så nu kan jag ekipera mig i ny, mönstrad klänning i sprakande färger (vitt, cerise, orange) samt ny, vit handväska. Blev minsann även ett nytt lipgloss i matchande cerise färg - man måste ju vara nyfin till en av brorsönernas kommande studentuppvakting om en vecka! Presenten till den duktige studenten är redan ordnad! ;-)


Jag avrundade med en mjukglass i bägare med chokladsås. Vilken lyckochock! Jag har aldrig fått en mer generös dos av chokladsås! Under, i bägaren. På glassen - över hela! En extra bägare, storleken större, till detta för att slippa spilla. Man blir lycklig!


Shopping och choklaaaaad

man blir glaaaaad! *såja, tokig på riktigt!*


Saknar redan fröken Höna. Uppskattar verkligen en shoppingtur med henne, trots att jag vet att hon inte är så tokig i inköp. Man handlar det man måste! Om det inte är till Hästen. Men hon har som vanligt en kul och vaken blick för det oväntade. Sedan blir det ju alltid många glada gapskratt på vägen! :-D :-D :-D


Apropå brorsöner har jag två andra som mycket snart fyller år! Samt en svåger som fyllde år igår. Och studentbrorsonens storasysters babyflicka fyller också snart år, samma dag som min pappa hade födelsedag, men storasystern med familj skall flytta så det blir kalas i samband med inflytt efter midsommar. (Hängde du med?) Mycket kalas blir det! Malen flyger snart ut ur plånboken. Men det är det värt! :-D


Tillägg 080530 - Här är en bild på klänningstyget. Färgsprakande är bara förnamnet. :-)

Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards