Alla inlägg den 4 mars 2010

Av GladaKatarina - 4 mars 2010 14:35

Det blir nog lite mindre bloggeri framöver.


I går ägnade jag timmar åt att vända upp och ner hemma efter viktiga papper, hela tiden glömde jag vad jag egentligen höll på mig. Det är allergin, den gör mig trög i huvudet. Då förlägger jag saker och fattar dåligt vad jag håller på med. Jag sover illa och känner mig en aning zombieartad.


I morse kröp jag till korset och stoppade i mig en allergitablett. *suck* Nåja, det är hasseln och i fjol började den blomma redan i januari. Det trista med medicinen är att jag sover dåligt av den med. Det tar dessutom några dagar innan den ger full effekt. Sedan kommer björken. Jag fasar redan. Våren är underbar, på nästan alla sätt utom de dåliga.


Det blir mycket jobb nu i vår, på alla sätt. Det behövs, Gladan har lite hål att fylla. ;-)

Dessutom finns det en del människor ute i verkligheten som står hjärtat nära och som jag känner att jag har försummat... Det var länge sedan jag kramade gudsönerna nu. *saknar*


Jag är även dålig på att kommentera nu. Ändå är jag inne på bloggrunda nästan varje dag, men det är svårt att samla hjärncellerna, märker jag. Jag håller koll på er, var så säkra. ;-)


Jag skall se till att twittra! Ni ser länk till min twittersida ute i menyn. Och tro inte att jag slutar blogga och titta in på facebook etc. Gladan är en riktig Internet-junkie! Just därför kan det vara viktigt att trappa ner. 8-)

Om mig

Vädret i Malmö

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Nyskrivet, nyspanat

Sök och finn

Gladans intressehylla

Arkiverade gladerier

Bloggvänner och annat

Det var en gång

...bad things with you. ;-)

Visitsiffror

Gladan kvittrar på Twitter!

Weird translation for you!


Ovido - Quiz & Flashcards